Je vertrouwde Magento en Shopware Plugin ontwikkeling partner

Gevestigd in Nederland ontwikkelen wij plugins om elk type platform te verbinden met Magento of Shopware.

Bekijk onze hoge kwaliteit plug-ins om je Magento- of Shopware-winkel te verbeteren of neem direct contact met ons op voor maatwerk plug-in ontwikkeling.

Trusted by:

Hoge standaarden.

Ontwikkeld in Nederland.

Alleen plugins.

Dat is onze kracht.

Vertrouwen.

Samen met grote en kleine bedrijven.

Team spirit.

Werk hard en heb plezier.
Verbind alles

We genieten ervan om plug-ins te ontwikkelen die Magento of Shopware naadloos integreren met externe platformen en partners, of die op zichzelf waardevolle functies bieden om winkels te verbeteren.

We hebben een passie voor het ontwikkelen van plugins, zowel onze eigen creaties als die voor onze partners. In tegenstelling tot bureaus specialiseren we ons uitsluitend in plugin ontwikkeling. Ons unieke proces legt de nadruk op updates, gebruikersinterface-ontwerp, debugging, versioning en intuïtieve configuratie. We zijn trots om alle Shopware- en Magento-gebruikers te ondersteunen die onze plugins gebruiken, hulp bieden aan handelaren en ervoor zorgen dat alles up-to-date blijft.

Creëren

Een slim en goed plan

Ontwikkelen

De beste plugin

Implementeren

Automated tests

Ondersteuning

Hyvä en Headless

Planning

Updates en controles

Assisteer

De beste support

We dromen

Betalingsintegratie.

De ontwikkeling van Payment plugins is ons goed bekend. Wij zijn verantwoordelijk voor de plugins voor toonaangevende wereldmerken zoals NOTED, ING, TrueLayer, ABN Amro en Mollie.

We verbinden

Zendingen en logistiek.

We zijn goed bekend met het verzendgedeelte in zowel Showpare als Magento. In het verleden hebben we verschillende checkout-implementaties gebouwd. Met platforms zoals Paazl kun je moeiteloos een slimme checkout-widget integreren in je Shopware- of Magento-plugin.

Verbind Marketplaces

Orders, klanten en producten.

Onze diverse plugins zorgen voor een naadloze integratie van je Magento 2-productfeeds met platforms zoals Channable, waardoor je producten volledig gesynchroniseerd worden met Google Shopping, Facebook, Beslist.nl en Digitec Galaxus.

Ontwikkelen

Marketing- en CRM-plug-ins.

Verbeter je winkel met verschillende marketingtools om je Magento- of Shopware store mee te verbinden. Zo hebben we bijvoorbeeld plug-ins gemaakt voor Datatrics, Sooqr, Squeezely, TradeTracker en Messagebird.

Verkrijg en toon

Recensies en feedback.

Verbind en automatiseer je beoordelingen om SEO-waarde te verkrijgen en vertrouwen en beoordelingen te verkrijgen met integraties voor The FeedbackCompany, Kiyoh, WebwinkelKeur, Ekomi en Google Reviews.

Synchroniseer

Je volledige boekhouding.

Vermijd dubbele API's en gegevensverplaatsingen tussen platforms en verbind je Magento store rechtstreeks met Snelstart of E-boekhouden en houd deze veilig en stabiel met alle inzichten die je nodig hebt.

Wat Mollie

Over ons zegt

Gedurende de afgelopen 6 jaar heeft Magmodules zich altijd bewezen als een fantastische partner, die consistent uitzonderlijk werk en kwaliteit levert met onze Magento 1 en Magento 2 plugin.

Zij begrijpen de API en weten hoe ze een module zowel updatebaar als gebruiksvriendelijk kunnen houden voor zowel beginners als geavanceerde merchants. Wij bevelen hen van harte aan voor betrouwbare Magento-integratieoplossingen.

Lono Holz, Mollie